Hakkımızda

Adını mitolojik Nehir Tanrısı Peneus’un güzeller güzeli kızı Daphne’den alan restoran; Antakyalı ustaların özenle hazırladığı birbirinden leziz Antakya yemeklerini şölene dönüştürüyor. 3.5 dönüm arazi üzerine kurulu Dafne Restoran; 400 kişilik bahçesi, 200 kişilik kütük salonu ve 80 kişilik tarihi Ankara Evi, 120 kişilik kış bahçesi ile iş toplantıları; özel yemekler ve organizasyonlarınızda da sizlere hizmet sunuyor. Restoran sahası içinde verilen tüm hizmetler artık Dafne Catering hizmetleri kapsamında dışarıda misafirlerimize sunuluyor.

Tüm özel organizasyon talepleriniz tecrübeli ekibimiz tarafından dikkatle inceleniyor ve sizlere en mükemmel sunumlar ve servis kalitesi için çalışıyor. Restoranın yıllar içinde edinmiş olduğu servis kalitesini ve yörenin özel tatlarını misafirlerine özel organizasyonlarında da sunarak bir çok diğer catering firmasından misafirlerine farklılık yaratıyor.

Ayrıca restoran sahası içinde bulunan tarihi Ankara evi, tamamı kütükten yapılan ana salon ve kış bahçesi yılın tamamında özel organizasyonlar için misafirlerine kapılarını açıyor. 3.5 dönümlük alan içinde asırlık çam ağaçları ve sayısız meyve ağacı bulunan Ankaranın merkezinde bir başka eşi olmayan bahçesi yaz boyu şehirden kaçmak ve nefes almak isteyen misafirlerine hazırlıklarını mayıs sonu tamamlamış oluyor.

About Us

The restaurant, which received its name from the daughter of mythological River God Peneus Daphne, turns delicious Antakya meals that are prepared meticulously with the masters from Harbiye into feast. Dafne Restaurant is established on a 3.5-decare of land and serves you in a garden of 400 people capacity, 200 people capacity main dining room made of completely logs, and historical Ankara House of 80 people capacity, 120 people capacity winter garden and saloons with fire places for your business meetings, special meals and organizations.

All services provided within the restaurant area are now provided to our guests outside, in the scope of Dafne Catering services.Our experienced team examines your special organization requests and works for perfect presentations and service quality.They present service quality that they acquired during long years of the restaurant and special tastes of the region in special organizations and make a difference for their guests differently from many other catering firms.

Furthermore, historical Ankara House located within the restaurant field and the main saloon made completely of logs open their doors to their guests for special organizations. Its garden that is situated on a 3.5-decare of land containing age-old pine trees and numerous fruit trees and unique in Ankara’s center has completed its preparation by the end of May for its guests who wish to escape from the city and want fresh air all summer long.